logo
...η πόλη στα χέρια σου
logo
...η πόλη στα χέρια σου

Like, για τον υποδειγματικό τρόπο εξυπηρέτησης

Οι επιχειρήσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τους ανθρώπους τους!

Ειδικότερα η υποδοχή και το σέρβις, είναι δύο από τα σημαντικότερα πόστα και αυτό γιατί η υποδοχή, δημιουργεί την πρώτη εντύπωση στον πελάτη και το σέρβις από την πλευρά του, έχει την δυνατότητα, να “σβήσει” οποιοδήποτε λάθος μπορεί να έχει γίνει σε όλα τα υπόλοιπα πόστα, με την ευγένεια του και τον τρόπο που θα διαχειριστεί οποιοδήποτε δυσαρέσκεια ή παράπονο.

Like λοιπόν από εμάς στο προσωπικό του The Albion στο Νέο Ψυχικό, που επισκεπτόμαστε πολύ συχνά.

Να ξεκινήσω από τον Δημήτρη, που μας εξυπηρέτησε την τελευταία φορά, μη μένοντας μόνο στα απαραίτητα, αλλά ξεπερνώντας τον εαυτό του, κάνοντας μας να νιώσουμε απόλυτα οικεία και ότι βρισκόμαστε στο σπίτι ενός καλού φίλου, που θέλει να μας χαρίσει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία!

Άμεσος, επικοινωνιακός και ευγενής, ακόμα και όταν η παρέα μου του ζήτησε ένα τσιγάρο….

Όχι, δεν είπε απλά ότι δεν καπνίζει ή ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά πήρε τον χρόνο του επιστρέφοντας στον τραπέζι με τσιγάρα, ενώ επέστρεψε ξανά για να δει αν η φίλη μας είναι οκ, με τα τσιγάρα που της βρήκε!

Προφανώς και αυτό ήταν πέρα από τα καθήκοντα του, προφανώς και δεν είχε κανέναν λόγο να το κάνει και όμως όχι απλά το έκανε, αλλά έδειξε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον…όπως ακριβώς θα γινόταν αν ήμασταν καλεσμένοι στο σπίτι ενός φίλου!

Φεύγοντας δε, οι άνθρωποι της υποδοχής βλέποντας πως ψάχνουμε μανιωδώς ταξί και ενώ πια δεν αποτελούσαμε πελάτες τους, μας πλησίασαν στο πεζοδρόμιο και μας ρώτησαν αν χρειαζόμαστε κάτι. Είπαμε πως είναι όλα καλα, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν ξανά, βλέποντας πως είμαστε στο ίδιο σημείο ακόμα και όχι απλά ενδιαφέρθηκαν, αλλά άρχισαν να μας ψάχνουν οι ίδιοι ταξί και έμειναν δίπλα μας, μέχρι αυτό να φτάσει!

Αν η υποδειγματική εξυπηρέτηση είχε όνομα, τότε σίγουρα θα είχε του “The Albion”!!!

Διαβάστε ακόμη...