logo
...η πόλη στα χέρια σου
logo
...η πόλη στα χέρια σου

Ζαχαροπλαστείο με γλυκά εμπνευσμένα από cocktail και φυτά για τον χώρο σου!

Το 2021 είναι ένας έτος, που φεύγοντας θα έχει αφήσει πολλές αλλαγές και προσθήκες στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και του γλυκού στην Αθήνα. Μπαίνοντας στην ζωή μας το 2021, μπήκαν και πολλά ξεχωριστά και καινοτόμα γλυκά concpet, ενώ μέχρι και τα τέλη Νοέμβρη περιμένουμε πολλές ακόμα γλυκές προσθήκες από καταξιωμένους σεφ!

Επισκέφθηκα πρόσφατα και εντυπωσιάστηκα το InLoveAgain, που σε κερδίζει εξ αρχής, πριν προλάβεις ν ανακαλύψεις τις γλυκές εκπλήξεις που ετοιμάζει καθημερινά για εσένα.

Πρόκειται για το νέο boutique pastry shop της πόλης, που ωστόσο μπορείς ν απολαύσεις και τον καφέ σου, αλλά ταυτόχρονα “αγκαλιάζει” και ένα εμπορικό concept…

Με βάση την αισθητική του και όχι μόνο, άνετα θα μπορούσε όχι μόνο να σταθεί, αλλά να ξεχωρίσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, για το στήσιμο του και την αύρα του!

Επηρεασμένο από την μοντερνιστική αισθητική και αρχιτεκτονική του 20ου αιώνα, αλλά και την μινιμαλιστική Ιαπωνική κουλτούρα, είναι βέβαιο πως θα σ εντυπωσιάσει με μια απλότητα…τόσο σικ!

Πάντα βλέποντας τέτοιες επιχειρήσεις, που έρχονται για να προσθέσουν και όχι να προστεθούν, θαυμάζω αυτόματα τους ανθρώπους που αποτελούν τους εμπνευστές τους…

Εδώ, δεν έτυχε, αλλά πέτυχε να πέσουμε πάνω σ ένα πρόσωπο που όλοι γνωρίζουμε και κάπως έτσι κατάλαβα γιατί το InLoveAgain είναι τόσο ξεχωριστό, συζητιέται έντονα ακόμα δεν άνοιξε, αλλά πίστεψα και ακόμα πιο πολύ στην μελλοντική του επιτυχία και στην διαχρονικότητα αυτής…

Πίσω από αυτό το υπέροχο concept, κρύβεται ο δημιουργός και ο εμπνευστής του Baba Au Rum, που βρίσκεται εδώ και χρόνια αμετακίνητο στην λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου!

Ουσιαστικά το InLoveAgain είναι το “δεύτερο παιδί” του Θάνου Πουρναρού, που “γεννήθηκε και μεγαλώνει” με την υπογραφή του καταξιωμένου chef Μιχάλη Νουρλόγλου, που υπογραφεί και τις αλμυρές επιλογές του καταστήματος, που αποτελούν hot επιλογή για brunch!

Στο InLoveAgain δεν θα βρεις απλά….ακόμα ένα γλυκό, αλλά γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture και όπως σας ανέφερα και στην αρχή, φυτά για τον χώρο σας!

Φτάνοντας δοκίμασε τον ξεχωριστό καφέ τους, που κυριολεκτικά δεν θα βρεις πουθενά αλλού, αφού η Taf, ψήνει μια σπέσιαλ ποικιλία καφέ αποκλειστικά για το κατάστημα!

Όσο για τα γλυκά; Δοκίμασε τα όλα, ξεκίνα δε…από το αγαπημένο σου κοκτέιλ!!!!

Εγώ πάντως θα δοκίμαζα ξανά και ξανά τους μπαμπάδες με ρούμι, το αγαπημένο μου cheesecake Pina Colada και σίγουρα θα γευόμουν ένα Zombie σε προφιτερόλ!!! Όσο για εσένα που αγαπάς το κλασσικό Μai Tai, δοκίμασε το σε τάρτα!

InLoveAgain, θα λες…κάθε φορά που θα το επισκέπτεσαι, γιατί κάθε φορά θα βρίσκεις ακόμα έναν λόγο για να το ερωτευτείς!

Που θα συναντήσεις τον έρωτα;

Ακριβώς απέναντι από το μυθικό Baba Au Rum, στην Κλειτίου 3!

  • Κάποιες από τις φωτογραφίες, όπως του εξωφύλλου είναι του Γιώργου Αδάμου/Lifo

Διαβάστε ακόμη...