logo
...η πόλη στα χέρια σου
logo
...η πόλη στα χέρια σου

Σας καλωσορίζω stokolonaki, κάνοντας σας την ζωή πιο εύκολη!

Kαλωσήρθατε stokolonaki.gr!

Είμαι η Δώρα και αν πρέπει να ξέρεις λίγα πράγματα για εμένα, είναι ότι από παιδί, ονειρευόμουν να κάνω αυτό που κάνω σήμερα. Στο Νηπιαγωγείο έλεγα το Δελτίο Ειδήσεων στους συμμαθητές μου, ενώ από 6 χρονών, έγραφα “ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ”!

Είμαι Δημοσιογράφος και Ανθρωπολόγος και τα τελευταία 3 χρόνια έχω ειδικευτεί στο επιχειρηματικό marketing!

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Θα σας πω απλά, πως είναι η ανάσα μου, η ζωή μου, ο λόγος που κάθε μέρα νιώθω ευλογημένη που ξημερώνει!

Τα υπόλοιπα, θα σας αφήσω να τ ανακαλύψετε μέσα από την δουλειά μου.

Stokolonaki λοιπόν, από το Volonakinews.gr!

Volonaki, από την πιο γνωστή πιάτσα της πόλης του Βόλου, που εκτείνεται γύρω από τον Πολιούχο μας, Άγιο Νικόλαο. Το λεγόμενο “Κολωνάκι του Βόλου”!!!!

Πρόκειται για το πρώτο επιχειρηματικό site της περιφέρειας, που γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και για τ οποίο έχουμε βραβευτεί επαναλαμβανόμενα για την προσφορά μας στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Από το Kολωνάκι του Βόλου λοιπόν, στο…Κολωνάκι μας!

Το stokolonaki.gr είναι ένα επιχειρηματικό site, που σκοπεύει ν αποτελέσει όχι έναν ακόμα οδηγό εξόδου, αν και θα το κάνει και αυτό….διαφορετικά απ ότι έχετε συνηθίσει, κυρίως σκοπεύει να δώσει λύσεις στα απλά και καθημερινά, να σας ενημερώσει καλύπτοντας το κενό που υπάρχει στην πόλη της Αθήνας και δυσκολεύει την ζωή σας!

Δυστυχώς, ευτυχώς για το stokolonaki, δεν έχετε την ευκολία να ενημερώνεστε για τα νέα της αγοράς και κυρίως όχι για τις μεγάλες αλυσίδες, αλλά για όλα αυτά τα τοπικά μαγαζιά, που αξίζουν να στηριχθούν και από άποψη ποιότητας και από άποψη τιμών!

Σκοπός μας είναι, να μπαίνεις εδώ και να βρίσκεις ότι ψάχνεις!

Δεν θα σου άρεσε να μαθαίνεις με ένα κλικ, όλες τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ; Σε ποια μαγαζιά μπορείς να βρεις σε προσφορά μεγάλα brand; Σε ποιο κατάστημα υποδημάτων ή ρούχων, έχουμε νέες παραλαβές;

Μήπως δεν έχεις και εσύ χρόνο να δεις βιτρίνες και να ψάξεις; Θα ήθελες να κάνεις μεγαλύτερη έρευνα αγορά ψωνίζοντας;

Δεν θα χρειάζεται από εδώ και πέρα ούτε να το σκέφτεσαι, ούτε να το θεωρείς ανέφικτο, αλλά ούτε και να μπεις στον κόπο, αφού θ αναλάβουμε εμείς να φέρουμε τις βιτρίνες, τις νέες παραλαβές, τις εκπτώσεις και τις προσφορές, τους νέους σχεδιαστές…στο καναπέ του σπιτιού σου!

Αγορά, υγεία, ομορφιά; Ότι γίνεται στην Αθήνα θα το βρίσκεις stokolonaki σου!

Ξέρω πως θα πάρει χρόνο να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας, είμαι όμως βέβαιη πως αυτό θα γίνει, γιατί για εμένα η εμπιστοσύνη είναι κάτι πιο δυνατό και από την αγάπη, αγαπόντας λοιπόν την δουλειά μου, στόχος μου είναι η ανώτερη δύναμη της εμπιστοσύνης, γι αυτό να είστε βέβαιοι, πως διαβάζοντας κάτι stokolonaki, φτάνοντας εκεί για να το αποκτήσετε, να το ζήσετε ή να το γευτείτε, οι προσδοκίες σας δεν θα διαψευστούν!

Όπως ακριβώς στο Volonaki, έτσι και εδώ, δε με νοιάζει πόσο χρονών είσαι, τι δουλειά κάνεις, πόσα χρήματα βγάζεις…με νοιάζει να σου εξασφαλίσω μια τέτοια επιχειρηματική ενημέρωση, που όποια και αν είναι η απάντηση στα παραπάνω, να σου έχω δώσει την την καλύτερη δυνατή επιλογή στις ανάγκες σου!

Γι αυτό και θα δεις, ότι θα σου προτείνω στέκια για φαγητό, με πολύ χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα στέκια όπου πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη και αυτό με έναν κοινό παρανομαστή, μ έναν κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος, από το να ζήσεις μια απίστευτη εμπειρία, να φας ποιοτικά και νόστιμα και να το ευχαριστηθείς, είτε επιλέξεις το οικονομικό, είτε το ακριβό!

Δεν προτείνω ποτέ κάτι πριν το δοκιμάσω και δεν θα το κάνω ποτέ, γιατί τα είπαμε….το δικό μου κέρδος, είναι η δική σας εμπιστοσύνη!

Δεν θα σας κουράσω πολύ, θα σας πω ότι αυτά και άλλα πολλά που θα τα προσθέτω λίγο λίγο θα είναι μερικά μόνο απ όσα θα μας απασχολήσουν και θα μοιραστούμε σε αυτό το νέο ταξίδι…

Ανοίγουμε πανιά λοιπόν…..σας περιμένω!

Δώρα.

(Photo by athensaticca)

Διαβάστε ακόμη...