logo
...η πόλη στα χέρια σου
logo
...η πόλη στα χέρια σου

ΒΟΗBO: Ναι, μπορούμε όλες ν αγοράσουμε Gucci, Hermes,Versace,YSL…

BOHBO….ή αλλιώς η προστιτή πολυτέλεια, στο κέντρο της Αθήνας!

Πως θα σου φαινόταν, αν έμπαινες σ έναν χώρο που θα έβρισκες όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα brand, αυτά που λατρεύεις ν αγαπάς και να χαζεύεις στα περιοδικά, σε τιμές πιο προσιτές, που μπορούμε όλες με λίγες ή περισσότερες θυσίες, αλλά μπορούμε…να τις αγγίξουμε!!!;;;

Αν υπάρχει τέτοιος ονειρικά τόπος πλασμένος;

Υπάρχει και θα τον βρεις στην Ιπποκράτους 40!

Όλα τα χρωστάμε σε μια γυναίκα που αγαπά την γυναίκα και την μόδα. Που άφησε τα επώνυμα μοντέλα και τις μεγάλες πασαρέλες, για τις καθημερινές, πραγματικές γυναίκες, που τόσο θαυμάζει….

Ο λόγος για την Mandica, γεννημένη στην Κροατία και μεγαλωμένη στην Γερμανία, που άφησε την επαγγελματική ενασχόληση με την μόδα ως Models Booker και αφιερώθηκε για καλή μας τύχη στη μεταπώληση ρούχων και αξεσουάρ πολυτελείας!

Η παρουσία τους είναι φυσικά και ηλεκτρονική και στον χώρο τους, μπορείς τόσο να πουλήσεις δικά σου επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, με τον απαραβιάστο όρο να είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά κυρίως να τ’αγοράσεις εσύ και να τα κάνεις δικά σου σε απίστευτα προνομιακές τιμές!

Μια επίσκεψη στο Bohbo, θα σε κάνει να σταματήσεις να χαζεύεις στα περιοδικά και ν αρχίσεις να θαυμάζεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη!

Καλές αγορές όμορφα κορίτσια μου και μη ξεχνάτε, δεν θέλει κόπο ν αποκτήσουμε ότι ποθούμε, γνώση θέλει και τρόπο…και εμείς τον βρήκαμε!

Ιπποκράτους 40, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 2103389202

Διαβάστε ακόμη...