logo
...η πόλη στα χέρια σου
logo
...η πόλη στα χέρια σου

Dislike για την πάστα, που ήταν ένα αποτυχημένο παγωτό!

Βρεθήκαμε πρόσφατα σ ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά των βορείων προαστίων…

Ένας υπέροχος χώρος πραγματικά, προσεγμένος σε κάθε του λεπτομέρεια, με πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό που δεν του έλειπε πραγματικά τίποτα!

Μπορεί κανείς να το επισκεφθεί από νωρίς το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και φαγητό!

Πολύς ντόρος γίνεται για τα γλυκά του…

Όντας από τους εκπαιδευμένους και μέσα στον χώρο, γνωρίζω καλά πως όπου γίνεται πολύ φασαρία, δεν υπάρχει πάντα ουσιαστικός λόγος…

Ξέρω βλέπετε καλά το παιχνίδι του μάρκετινγ, που είναι μια υπέροχη επιστήμη, ειδικά όταν την χρησιμοποιείς σωστά και με ήθος…

Η αλήθεια είναι ότι από την εικόνα και μόνο της βιτρίνας τους, δεν ενθουσιάστηκα και περίμενα να γευτούμε ένα μέτριο γλυκό…

Τελικά γευτήκαμε μια…απογοήτευση, όσο μπορούσαμε να την γευτούμε, αφού με το ζόρι φάγαμε από μια δεύτερη μπουκιά για να σιγουρευτούμε για τα συμπεράσματά μας!

Πήραμε μια πάστα με 3 διαφορετικές σοκολάτες, όπως μας είπαν….τελικά μάλλον με παγωτό έμοιαζε περισσότερο, αφού δεν μπορούσε το κουτάλι με ευκολία να περάσει τις στρώσεις τις σοκολάτας….έπρεπε να βάλεις δύναμη!

Όσο για την γεύση; Λυπάμαι, αλλά δεν έχω φάει τίποτα χειρότερο στη ζωή μου!

Πιο πολύ όμως λυπάμαι, που έφαγα ένα τέτοιο γλυκό σ ένα τόσο υπέροχο μαγαζί…

Πιο πολύ λυπάμαι, όχι για τα 10 πιο χαμένα ευρώ της ζωής μου, ναι…η πάστα που έμοιαζε με παγωτό, αλλά ήταν ένα κακό παγωτό κόστιζε 10 ευρώ!!!!, που αν ήταν καλή, ούτε καν θα το σχολίαζα…λυπάμαι που ο κόσμος που δεν ξέρει και δεν είναι εκπαιδευμένος, δεν έχει ταξιδέψει, δεν έχει ψαχτεί, αν φάει αυτή την πάστα, θα νομίζει πως είναι η καλύτερη πάστα, αφού…έτσι τους είπαν από την τηλεόραση!!!!

Αν και νομίζω πως ένα τόσο κακό, ούτε καν μέτριο γλυκό, μπορούν όλοι να το καταλάβουν….απλά ίσως μπερδευτούν ανάμεσα στην φαινομενικότητα και στην ουσία!!

Ας πάψουμε πια να θεοποιούμε την μετριότητα και ας δώσουμε φαινομενικότητα στην μεγαλοιώδη ουσία, που κρύβεται σε πολλά γλυκά και σε πολλά πρόσωπα που εκπροσωπούν την κουζίνα και δεν τους έχουμε δώσει τις ευκαιρίες και την δημοσιότητα που θα έπρεπε!

Αυτά…