logo
...η πόλη στα χέρια σου
logo
...η πόλη στα χέρια σου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ένιωθα ξεγραμμένη, αλλά και αποφασισμένη να πετύχω!

La vie en RoseΔήμητρα Κατσαφάδου ή αλλιώς Δήμητρα Κατσαφάδου και La vie en Rose!!! Σε μια εποχή που το μάρκετινγκ θέλει το brand, να μένει μακριά από τα πρόσωπα, έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή, καταφέρνοντας να χτίσει ένα brand πέρα για πέρα συνδεδεμένο με τ όνομα της και αυτό είναι και η μεγαλύτερη επιτυχίας της, αφού κανείς ποτέ, δεν θα μπορέσει ν αντιγράψει την συνταγή της!

Κέρδισε την αγάπη μας, όντας ο εαυτός της, ο αληθινός και αυθόρμητος εαυτός της. Κέρδισε πρώτα ως άνθρωπος και αμέσως μετά ως επιστήμονας, δημιουργώντας προλυβραβευμένα καλλυντικά υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας!

Ρίσκαρε τα πολλά για το αβέβαιο…ρίσκαρε τα σίγουρα για το τίποτα και σήμερα είναι η πιο πετυχημένη επιχειρηματίας των τελευταίων χρόνων!

Και θαρρώ πως όλα αυτά τα βραβεία που έχει πάρει για τα καλλυντικά της και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, έχουν πολύ μικρότερη αξία γι αυτή, από ένα άλλο, μεγαλύτερο βραβείο, αυτό της δικής σας αγάπης!!!

Είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου, είναι το δικό της success story και είμαστε περήφανοι, που μίλησε stokolonaki.gr

– Mέσα σε μόλις 5 χρόνια βρεθήκατε από την κουζίνα του σπιτιού σας, με πολλά καταστήματα και πολλές βραβεύσεις ως επιχειρηματίας και ως επιστήμονας. Είναι ξεκάθαρο πως οδηγηθήκατε από αγάπη σε όλο αυτό, αλλά τι ρόλο έπαιξε ο φόβος, όταν αποφασίσατε να ανοιχτείτε επιχειρηματικά; Αρκετός κόσμος εκεί έξω αγαπά αυτό που κάνει, αλλά φοβάται…

Εργάστηκα για 7 χρόνια σε μεγάλη φαρμακοβιομηχανία στις πωλήσεις κατακτώντας για πολλά χρόνια την πρώτη θέση. Παρόλα αυτά τα τρία τελευταία χρόνια που εργαζόμουν  στην εταιρεία αυτή, ένιωθα ότι ήθελα κάτι άλλο να ακολουθήσω, ότι ήμουν φτιαγμένη για κάτι διαφορετικό. Πήρα λοιπόν το ρίσκο να παραιτηθώ. Η απόφαση αυτή εννοείται ότι δεν βρήκε σύμφωνη την οικογένειά μου. Παρόλο όμως που ένιωθα ξεγραμμένη από όλους, υπήρξε μια κινητήρια δύναμη που με ώθησε να ακολουθήσω το όνειρό μου – έστω και χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη. Δεν ξέρω αν αυτή η δύναμη ήταν εσωτερική ή παρακινούμενη από δύο πολύ δικούς μου ανθρώπους που δυστυχώς έχασα νωρίς – μπορεί ακόμα να ήταν ο συνδυασμός και των δύο. Το μόνο που με ένοιαζε τότε ήταν να πετύχω το στόχο μου – ακόμα και χωρίς καμία βοήθεια.

Κυρία Κατσαφάδου, η επιστημονική σας κατάρτιση και η αγάπη σας δημιούργησαν αναμφίβολα καλλυντικά υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά. Είναι αυτό που σας κρατά στην κορυφή. Νιώθω όμως ότι πρώτα εσείς κερδίσατε τον κόσμο και μετά τα καλλυντικά σας. Αγάπησαν την “δική τους Δήμητρα”. Πόσο ρόλο θεωρείτε ότι παίζει ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου στην επιχειρηματική του πορεία;

-Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε εξαρχής ήταν η αμφίδρομη αγάπη του κόσμου. Μέσα από τα lives στο Facebook και αργότερα στο Instagram γίναμε όλοι μαζί μια οικογένεια. Το λέω και το εννοώ ότι κάποιες κυρίες που ξεκίνησαν ως πελάτισσες τώρα είναι για μένα μια δεύτερη οικογένεια. Έχουμε μοιραστεί μαζί δύσκολες καταστάσεις, έχουμε προβληματιστεί αλλά έχουμε γελάσει και πολύ. Τα προϊόντα μου είναι τα «παιδιά» μου. Κατά τη δημιουργία τους βάζω όλη μου την αγάπη και τον εσωτερικό ψυχισμό μου και αυτό ο κόσμος που τα χρησιμοποιεί το εκλαμβάνει.

Κακά τα ψέματα. Δεχθήκατε και πόλεμο και χλευασμό στην αρχή της καριέρας σας, καταφέρνοντας με την πορεία σας να κλείσετε τα στόματα όλων. Όχι τώρα που δικαιωθήκατε, αλλά τότε, δεν σας επηρέασε στιγμή όλο αυτό; Πως το αντιμετωπίζατε;

Ζω κάθε μέρα δυνατές στιγμές μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνω από δεκάδες γυναίκες. Μηνύματα αγάπης, μηνύματα καλοσύνης. Χωρίς αυτά πιστεύω η La vie δεν θα είχε την απήχηση που έχει αυτή τη στιγμή. Με τα υπόλοιπα κακοπροαίρετα μηνύματα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν με στεναχωρούν και δεν με επηρεάζουν. Πιστεύω ακράδαντα ότι η La vie en Rose είναι ο κόσμος της – είναι οι χιλιάδες γυναίκες και άνδρες που την εμπιστεύονται και την υποστηρίζουν και μένω μόνο σε αυτό.

Όντας πια η “Δήμητρα Κατσαφάδου” η πιο πετυχημένη επιχειρηματίας των τελευταίων χρόνων, μοιάζει να μην έχει αλλάξει τίποτα μέσα σας. Τι μπορεί να έχει αλλάξει και να μη το βλέπουμε και πόσο διαφορετική είναι η ζωή σας από το 2016 μέχρι σήμερα;

-Νομίζω με έχει αλλάξει η επαφή τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά με τόσο κόσμο. Με ανθρώπους που παλεύουν για τα ιδανικά τους, με γυναίκες και άνδρες που δίνουν για τους δικούς τους λόγους καθημερινές μάχες και βγαίνουν ακόμα πιο δυνατοί. Όλα αυτά με έχουν κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη αλλά ταυτόχρονα και δυνατή να παλέψω γι’ αυτούς. Με συγκινεί επίσης η αγάπη που παίρνω από τα σκυλάκια μου. Για μένα είναι η πιο δυνατή μορφή αγάπης που υπάρχει και νιώθω τυχερή που τα τελευταία χρόνια τη λαμβάνω καθημερινά.

– Επιχειρηματικά τι σχεδιάζετε; Θα δούμε ίσως και άλλα φυσικά καταστήματα;

Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε 21 καταστήματα που λειτουργούν στον Πειραιά, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή (Εργαστήριο και Exclusive Store), Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Κηφισιά, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Χαλκίδα, Άλιμο, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Κύπρο, Πικέρμι, Κομοτηνή και Ναύπλιο και απασχολούμε 120 εργαζόμενους. Το κατάστημά μας στην Κύπρο είναι στην Λευκωσία και στόχος μας είναι να επεκταθούμε με φυσικά καταστήματα σε όλη την Ευρώπη.

Τέλος, ήθελα να κλείσω με εικόνες που αποτυπώνουν το μεγαλείο της ψυχής σας και μαρτυρούν πως παραμείνατε η ίδια, όπως τότε που ξεκινούσατε. Μ εσάς σε όλες τις περιοχές που πλήγηκαν από την φωτιά να μοιράζετε τα προϊόντα σας και άλλα πράγματα με συνεργάτες και εθελοντές. Νωπά ακόμα τα πράγματα, αλλά αν θέλετε πείτε μας λίγο κάτι γι αυτό, ίσως κάποια εικόνα, κάποιο περιστατικό που σας συγκίνησε λίγο περισσότερο και σας έχει στιγματίσει…

Η κινητοποίηση τόσων ανθρώπων ήταν ότι πιο δυνατό έχω ζήσει τον τελευταίο καιρό. Μέσα από αυτή την τόσο δύσκολη κατάσταση φάνηκε το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής. Δεν θέλω να πω πολλά όμως γιατί συγκινούμαι πολύ.

Η μαγεία της φύσης συναντά της ψυχολογία της ύλης…εδώ: https://www.lavieenrose.com.gr/

Διαβάστε ακόμη...